Dreame lanserer DreameBot Z10 Station: En ledningsfri, intelligent støvsuger som kan tømme seg selv


Kraftig sugeevne, automatisk tømming og intelligente funksjoner setter nye standarder for din rengjøring med den nye DreameBot Z10 Station.

Oslo, 12. desember 2023 – Dreame, som de siste årene har utmerket seg innen innovativ rengjøring av hjemmet, lanserer i dag sin nye DreameBot Z10 Station. En trådløs støvsuger med dokkingstasjon og automatisk tømmefunksjon, som setter nye standarder for rengjøring i hjemmet. DreameBot Z10 Station kombinerer avanserte og intelligente funksjoner med kraftig sugeevne og intelligent design, slik at du får den best mulige rengjøringsopplevelsen.

Enkel rengjøring med flere avanserte filtre
DreameBot Z10 Station har et avansert filtreringssystem med fem lag som effektivt samler opp støv og sikrer en grundig rengjøring. Den rommer dessuten en stor støvoppsamlingsbeholder på hele 2,5 liter, slik at du kan konsentrere deg om rengjøringen, og ikke trenger å bekymre deg om å tømme den i tide og utide.

Støvsugeren er også utstyrt med et allsidig støvsugerhode med flere overflater og små, motordrevne børster. I tillegg har den en innovativ «blue light»-teknologi, som selv identifiserer mikroskopiske støvpartikler. Kombinert med en høy sugeevne og spesielt ekstrautstyr gir dette en høyere effektivitet på tvers av de ulike overflatene i hjemmet.

Støvsugeren som tømmer seg selv, så du slipper
DreameBot Z10 Station kommer med en støvoppsamlingsbeholder med automatisk tømmefunksjon, slik at den tømmer seg selv når du stiller den i den medfølgende ladestasjonen. Og med en sugeevne på 150 AW opprettholder Z10-støvsugeren trykket under hele rengjøringen, og sikrer en ledningsfri, støvfri og problemfri opplevelse.

Støvsugeren tømmer automatisk rusk ned i den innebygde beholderen i ladestasjonen, som kan stå i opptil til 90 dager før den må tømmes. På denne måten slipper du å bekymre deg om å sette inn nye støvsugerposer, og kan nøye med å tømme den noen få ganger i året. Ladestasjonen er også utstyrt med en skjerm, slik at du kan holde øye med batteriet og statusen til støvbeholderen.

Avansert filtreringssystem
DreameBot Z10 Station-støvsugeren har et avansert femlags filtreringssystem. De fem filtrene gir støvsugeren en høy ytelse, og sikrer at støvpartikler blir værende inni i støvsugeren.

Spesielt utstyr for dine behov
Støvsugeren leveres med ekstrautstyr som kan monteres ved behov for rengjøringen din. De ekstra komponentene kan enkelt demonteres og vaskes, slik at støvsugeren alltid er klar til nye utfordringer gjennom hele sin levetid.

Tilgjengelighet
Den ledningsfrie DreameBot Z10 Station med automatisk tømmefunksjon er nå i salg hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 6999 kroner.